Bilskrot i Limhamn

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Limhamn - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Limhamn. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Limhamn finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Limhamn till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Limhamn att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Limhamn.

Scandinavian Transformer Solutions AB
Geijersg. 36
216 18 Limhamn

Annons:

Skrota bilen i Limhamn

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Limhamn. Genom att lämna in din bil till skrotning i Limhamn gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Limhamn

I Limhamn fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: