Bilskrot i Klippan

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Klippan - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Klippan. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Klippan finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Klippan till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 6 olika skrotar i Klippan att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Klippan

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Klippan.

Lasses Skrot & Mickes Skrot
Ö. Ljungby 4218
264 94 Klippan


Allunda Bilverkstad & Skroten I Klippan
ALLUNDA GÅRDEN
264 92 Klippan


Nilsson Henry Bilskrot
Forsby 2167
264 92 Klippan


Ralph:s Skrot
Övarp 4091
264 94 Klippan


Bengtsson, Mikael
Ö. Ljungby 4218
264 94 Klippan


Bengt Göran Pålsson M.E.F.
Falkg. 12
264 35 KLIPPAN

Annons:

Skrota bilen i Klippan

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Klippan. Genom att lämna in din bil till skrotning i Klippan gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Klippan

I Klippan fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du också läsa mer om Klippan om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Klippan.

I Klippan fann vi sammanlagt 6 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Klippan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Klippan rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: