Bilskrot i Jonstorp

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Jonstorp - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Jonstorp. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Jonstorp finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Jonstorp till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Jonstorp att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Jonstorp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Jonstorp.

Kimblads Bil & Däck
Görslövs Byav. 39 -15
263 92 JONSTORP

Annons:

Skrota bilen i Jonstorp

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Jonstorp. Genom att lämna in din bil till skrotning i Jonstorp gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Jonstorp

I Jonstorp fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jonstorp om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Jonstorp.

I Jonstorp fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Jonstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Jonstorp rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: