Bilskrot i Hörby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hörby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hörby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hörby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hörby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Hörby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hörby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hörby.

36:ans Service
Ystadsv. 3
242 33 Hörby


36:an i Hörby AB
Svetsareg. 6
242 35 Hörby


Altenstam AB, Bo
Råby 2037
242 92 HÖRBY


36:Ans Återvinning, Lars Svensson
0415 - 31 19 49


Annons:

Skrota bilen i Hörby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hörby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hörby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hörby

I Hörby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hörby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hörby.

I Hörby fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hörby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hörby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: