Bilskrot i Genarp

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Genarp - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Genarp. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Genarp finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Genarp till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Genarp att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Genarp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Genarp.

Genarp Autoparts AB
Omvägen 2
247 70 GENARP

Annons:

Skrota bilen i Genarp

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Genarp. Genom att lämna in din bil till skrotning i Genarp gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Genarp

I Genarp fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du också läsa mer om Genarp om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Genarp.

I Genarp fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Genarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Genarp rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: