Bilskrot i Degeberga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Degeberga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Degeberga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Degeberga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Degeberga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Degeberga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Degeberga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Degeberga.

Degeberga Skrot AB
Torskullev. 6
297 31 Degeberga

Annons:

Skrota bilen i Degeberga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Degeberga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Degeberga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Degeberga

I Degeberga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du också läsa mer om Degeberga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Degeberga.

I Degeberga fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Degeberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Degeberga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: