Bilskrot i Bjuv

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bjuv - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bjuv. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bjuv finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bjuv till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Bjuv att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bjuv

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bjuv.

Hasanovs Bilskrot
Stationsv. 5
267 90 BJUV


Hellman Skrot & Rivning
Mörshögsv. 8
267 90 BJUV

Annons:

Skrota bilen i Bjuv

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bjuv. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bjuv gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bjuv

I Bjuv fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjuv om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bjuv.

I Bjuv fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bjuv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bjuv rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: