Bilskrot i Bjärred

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bjärred - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bjärred. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bjärred finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bjärred till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Bjärred att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bjärred

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bjärred.

Malmö Metallteknik
Lerbäcks v. 12
237 91 Bjärred

Annons:

Skrota bilen i Bjärred

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bjärred. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bjärred gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bjärred

I Bjärred fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjärred om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bjärred.

I Bjärred fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bjärred. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bjärred rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: