Bilskrot i Bjärnum

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bjärnum - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bjärnum. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bjärnum finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bjärnum till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Bjärnum att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bjärnum

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bjärnum.

Norbergs Bil AB, Sten
Mala 3306
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Skrota bilen i Bjärnum

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bjärnum. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bjärnum gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjärnum om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bjärnum.

I Bjärnum fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bjärnum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bjärnum rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: