Bilskrot i Båstad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Båstad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Båstad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Båstad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Båstad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Båstad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Båstad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Båstad.

HB Fladalts Bildemontering
Köpmansg. 90
269 31 BÅSTAD

Annons:

Skrota bilen i Båstad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Båstad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Båstad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Båstad

I Båstad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du också läsa mer om Båstad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Båstad.

I Båstad fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Båstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Båstad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: