Bilskrot i Motala

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Motala - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Motala. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Motala finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Motala till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Motala att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Motala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Motala.

Motala Bildemontering
Torvsättersv. 26
591 52 Motala


H & K Bildemontering AB
Nykyrka Industriområdet 128
591 97 MOTALA


ASSISTANCEKÅREN (Bärgningstjänst i Motala/Vadstena)
Vinterg. 15
591 32 Motala


Berg & Ström System AB
Björnv. 4
591 52 Motala


Motala Bildemontering AB
Torvsättersv. 26
591 52 Motala

Annons:

Skrota bilen i Motala

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Motala. Genom att lämna in din bil till skrotning i Motala gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Motala

I Motala fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du också läsa mer om Motala om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Motala.

I Motala fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Motala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Motala rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Östergötland.
Annons: