Bilskrot i Kisa

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kisa - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kisa. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kisa finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kisa till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Kisa att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kisa

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kisa.

ASSISTANCEKÅREN (Vimmerby Handels AB)
Bergstigen 1
590 37 Kisa


Kisa Återvinning AB
Bjärkeryd
Kisa

Annons:

Skrota bilen i Kisa

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kisa. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kisa gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kisa

I Kisa fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kisa om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kisa.

I Kisa fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kisa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kisa rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Östergötland.
Annons: