Bilskrot i Östansjö

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Östansjö - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Östansjö. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Östansjö finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Östansjö till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Östansjö att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Östansjö

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Östansjö.

Östansjö Bilskrot
Östanfallag. 2
694 72 ÖSTANSJÖ


Ruba Gummi AB
Brändåsen 141
694 93 östansjö


Östansjö Bildemontering, Börje Runesson
Blåbärsg. 11
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:

Skrota bilen i Östansjö

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Östansjö. Genom att lämna in din bil till skrotning i Östansjö gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Östansjö

I Östansjö fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östansjö om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Östansjö.

I Östansjö fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Östansjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Östansjö rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: