Bilskrot i Örebro

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Örebro - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Örebro. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Örebro finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Örebro till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 10 olika skrotar i Örebro att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Örebro

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Örebro.

Örebro Bildemo AB
Masking. 1
702 86 örebro


ASSISTANCEKÅREN (Örebrobärgarna)
Skottv. 12
703 69 örebro


ASSISTANCEKÅREN (Örebrobärgarna)
Skottv. 12
703 69 örebro


Stål & Metallåtervinning i Sverige AB
Eriksbergs Gård Mosås
702 30 ÖREBRO


Returbilen
Masking. 1
702 86 örebro


Allauto Återvinning i Örebro AB
Sotarv. 4
702 21 ÖREBRO


Berga Gjuteri
Fäbrov. 8 B
703 75 ÖREBRO


Örebro Bildemontering AB
Pistolv. 4
702 21 ÖREBRO


Örebro Bildemontering AB
Stortorp 560
705 95 ÖREBRO


Tonny Andersson M.E.F
Aspnäsg. 4 B
702 15 örebro

Annons:

Skrota bilen i Örebro

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Örebro. Genom att lämna in din bil till skrotning i Örebro gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Örebro

I Örebro fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du också läsa mer om Örebro om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Örebro.

I Örebro fann vi sammanlagt 10 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Örebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Örebro rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: