Bilskrot i Odensbacken

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Odensbacken - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Odensbacken. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Odensbacken finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Odensbacken till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Odensbacken att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Odensbacken

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Odensbacken.

Svensk Bilåtervinning
Industriv. 8
715 31 Odensbacken

Annons:

Skrota bilen i Odensbacken

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Odensbacken. Genom att lämna in din bil till skrotning i Odensbacken gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Odensbacken

I Odensbacken fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Odensbacken.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du också läsa mer om Odensbacken om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Odensbacken.

I Odensbacken fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Odensbacken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Odensbacken rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: