Bilskrot i Kopparberg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kopparberg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kopparberg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kopparberg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kopparberg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Kopparberg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kopparberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kopparberg.

Mossgrufvans Motor
Mossgruvan 402
714 91 KOPPARBERG


Bångbro Återvinning AB
Verkstadsv. 43
714 30 Kopparberg

Annons:

Skrota bilen i Kopparberg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kopparberg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kopparberg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kopparberg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kopparberg.

I Kopparberg fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kopparberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: