Bilskrot i Karlskoga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Karlskoga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Karlskoga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Karlskoga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Karlskoga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Karlskoga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Karlskoga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Karlskoga.

Bjuhrs Bil AB
Silov. 3
691 42 KARLSKOGA


Nya Högåsens Bildemontering AB
Högåsen 275
691 93 KARLSKOGA


ASSISTANCEKÅREN (Bärgningstjänst & Kranstransport)
Kyrkogårdsg. 9
691 33 KARLSKOGA


Familjekraft KB
V. Boängsv. 51
691 44 KARLSKOGA

Annons:

Skrota bilen i Karlskoga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Karlskoga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Karlskoga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlskoga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Karlskoga.

I Karlskoga fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Karlskoga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Karlskoga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: