Bilskrot i Finnerödja

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Finnerödja - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Finnerödja. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Finnerödja finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Finnerödja till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Finnerödja att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Finnerödja

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Finnerödja.

S G:s Metallåtervinning KB
Industrig. 1
695 50 FINNERÖDJA

Annons:

Skrota bilen i Finnerödja

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Finnerödja. Genom att lämna in din bil till skrotning i Finnerödja gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Finnerödja

I Finnerödja fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Finnerödja.

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Här kan du också läsa mer om Finnerödja om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Finnerödja.

I Finnerödja fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Finnerödja. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Finnerödja rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: