Bilskrot i Askersund

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Askersund - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Askersund. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Askersund finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Askersund till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Askersund att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Askersund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Askersund.

Peja Produkter, AB
Hagav. 8
696 31 ASKERSUND

Annons:

Skrota bilen i Askersund

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Askersund. Genom att lämna in din bil till skrotning i Askersund gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Askersund

I Askersund fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du också läsa mer om Askersund om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Askersund.

I Askersund fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Askersund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Askersund rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: