Bilskrot i Kumla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kumla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kumla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kumla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kumla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Kumla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kumla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kumla.

Ekholms Bildemontering AB
Ljungströmsv. 11
692 75 KUMLA


L.T:s Järn & Metall AB
Björkav.
692 91 KUMLA


ASSISTANCEKÅREN (Hallsberg Bärgnings AB)
0582 - 121 790582 - 121 79020 - 912 912Kjells Veteranbildelar
Hägerg. 116
692 36 Kumla

Annons:

Skrota bilen i Kumla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kumla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kumla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kumla

I Kumla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kumla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kumla.

I Kumla fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kumla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kumla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Örebro.
Annons: