Bilskrot i Piteå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Piteå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Piteå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Piteå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Piteå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Piteå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Piteå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Piteå.

ASSISTANCEKÅREN (Pitebärgaren)
Verkstadsg. 9
941 39 Piteå

Annons:

Skrota bilen i Piteå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Piteå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Piteå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Piteå

I Piteå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du också läsa mer om Piteå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Piteå.

I Piteå fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Piteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Piteå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: