Bilskrot i Pajala

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Pajala - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Pajala. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Pajala finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Pajala till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Pajala att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Pajala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Pajala.

ASSISTANCEKÅREN (Danve AB)
Medborgartorget
984 31 Pajala

Annons:

Skrota bilen i Pajala

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Pajala. Genom att lämna in din bil till skrotning i Pajala gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Pajala

I Pajala fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du också läsa mer om Pajala om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Pajala.

I Pajala fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Pajala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Pajala rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: