Bilskrot i Överkalix

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Överkalix - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Överkalix. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Överkalix finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Överkalix till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Överkalix att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Överkalix

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Överkalix.

ASSISTANCEKÅREN (Granbergs Bilbärgning)
Holmfors 36
956 92 överkalix


Kjell-Åkes Bildemontering
V. Nybyv. 34
956 92 överkalix

Annons:

Skrota bilen i Överkalix

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Överkalix. Genom att lämna in din bil till skrotning i Överkalix gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Överkalix

I Överkalix fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du också läsa mer om Överkalix om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Överkalix.

I Överkalix fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Överkalix. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Överkalix rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: