Bilskrot i Öjebyn

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Öjebyn - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Öjebyn. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Öjebyn finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Öjebyn till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Öjebyn att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Öjebyn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Öjebyn.

Cronimet Piteå AB
Mejselv. 11
943 36 öjebyn

Annons:

Skrota bilen i Öjebyn

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Öjebyn. Genom att lämna in din bil till skrotning i Öjebyn gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du också läsa mer om Öjebyn om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Öjebyn.

I Öjebyn fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Öjebyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Öjebyn rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: