Bilskrot i Niemisel

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Niemisel - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Niemisel. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Niemisel finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Niemisel till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Niemisel att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Niemisel

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Niemisel.

Niemisels Bensin O Diversehandel
Forsnäs 181
955 95 NIEMISEL

Annons:

Skrota bilen i Niemisel

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Niemisel. Genom att lämna in din bil till skrotning i Niemisel gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Niemisel

I Niemisel fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Niemisel.

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånarantal: 106, år 2010

Här kan du också läsa mer om Niemisel om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Niemisel.

I Niemisel fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Niemisel. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Niemisel rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: