Bilskrot i Luleå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Luleå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Luleå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Luleå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Luleå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Luleå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Luleå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Luleå.

ASSISTANCEKÅREN (Lulebärgaren)
Sandg. 5
974 37 Luleå


Fyrkantens Bildemontering AB
Gårdsv. 18
973 47 Luleå


Cronimet i Norr AB
Brageg. 2
974 36 LULEÅ

Annons:

Skrota bilen i Luleå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Luleå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Luleå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Luleå

I Luleå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du också läsa mer om Luleå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Luleå.

I Luleå fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Luleå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Luleå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: