Bilskrot i Kiruna

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kiruna - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kiruna. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kiruna finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kiruna till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Kiruna att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kiruna

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kiruna.

ASSISTANCEKÅREN (BD Bärgarn)
Mäster Palmsg. 18 B
981 37 Kiruna


Kiruna Begagnade Bildelar AB
076 - 841 49 00Minab Maskindemontering I Norr AB
Maskinv. 24
981 38 KIRUNA

Annons:

Skrota bilen i Kiruna

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kiruna. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kiruna gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kiruna

I Kiruna fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kiruna om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kiruna.

I Kiruna fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kiruna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kiruna rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: