Bilskrot i Kalix

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kalix - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kalix. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kalix finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kalix till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Kalix att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kalix

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kalix.

Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


ASSISTANCEKÅREN (Rauno Kajavas Bilservice)
Rudträskv. 4
952 41 Kalix


R K:s Bilservice HB
Rudträskv. 6 B
952 41 Kalix


Cronimet Norr AB
Rudträskv. 4
952 41 Kalix

Annons:

Skrota bilen i Kalix

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kalix. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kalix gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kalix

I Kalix fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalix om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kalix.

I Kalix fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kalix. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: