Bilskrot i Jokkmokk

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Jokkmokk - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Jokkmokk. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Jokkmokk finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Jokkmokk till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Jokkmokk att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Jokkmokk

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Jokkmokk.

ASSISTANCEKÅREN (Lapplandsbärgarn)
0971 - 555 550971 - 555 55020 - 912 912


Annons:

Skrota bilen i Jokkmokk

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Jokkmokk. Genom att lämna in din bil till skrotning i Jokkmokk gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jokkmokk om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Jokkmokk.

I Jokkmokk fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Jokkmokk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Jokkmokk rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: