Bilskrot i Hortlax

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hortlax - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hortlax. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hortlax finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hortlax till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Hortlax att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hortlax

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hortlax.

Norrlands Järn & Metall AB
Harvv. 22
944 31 HORTLAX

Annons:

Skrota bilen i Hortlax

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hortlax. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hortlax gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hortlax

I Hortlax fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hortlax om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hortlax.

I Hortlax fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hortlax. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: