Bilskrot i Haparanda

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Haparanda - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Haparanda. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Haparanda finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Haparanda till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Haparanda att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Haparanda

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Haparanda.

Veteran Parts Finlandy Ky
Tullg. 2
953 31 HAPARANDA


Piraten Pea Brännström AB
Salmisv. 81
953 92 Haparanda

Annons:

Skrota bilen i Haparanda

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Haparanda. Genom att lämna in din bil till skrotning i Haparanda gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Haparanda

I Haparanda fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du också läsa mer om Haparanda om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Haparanda.

I Haparanda fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Haparanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Haparanda rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: