Bilskrot i Gällivare

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Gällivare - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Gällivare. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Gällivare finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Gällivare till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Gällivare att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Gällivare

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Gällivare.

ASSISTANCEKÅREN (Artic Bärgarna)
Traktorv. 3
982 38 GÄLLIVARE


Malmfältens Bildemontering
Norrhedsv. 5
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Skrota bilen i Gällivare

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Gällivare. Genom att lämna in din bil till skrotning i Gällivare gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Gällivare

I Gällivare fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gällivare om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Gällivare.

I Gällivare fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Gällivare. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Gällivare rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: