Bilskrot i Boden

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Boden - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Boden. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Boden finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Boden till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Boden att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Boden

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Boden.

ASSISTANCEKÅREN (Bodens Bilbärgning)
Brog. 32
961 64 Boden


A&T Miljö KB
0921 - 138 00


Annons:

Skrota bilen i Boden

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Boden. Genom att lämna in din bil till skrotning i Boden gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Boden

I Boden fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Boden om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Boden.

I Boden fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Boden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Boden rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Norrbotten.
Annons: