Bilskrot i Ljungby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ljungby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ljungby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ljungby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ljungby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Ljungby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ljungby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ljungby.

ASSISTANCEKÅREN (Einarssons Bärgning)
Helsingborgsv. 11
341 33 LJUNGBY


JBM Skrot & Metall AB
Kungsg. 60
341 31 LJUNGBY

Annons:

Skrota bilen i Ljungby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ljungby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ljungby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ljungby

I Ljungby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ljungby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ljungby.

I Ljungby fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kronoberg.
Annons: