Bilskrot i Lessebo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lessebo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lessebo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lessebo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lessebo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Lessebo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lessebo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lessebo.

Vasa Metall
Norregårdsgränd 4
360 50 LESSEBO

Annons:

Skrota bilen i Lessebo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lessebo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lessebo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lessebo

I Lessebo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lessebo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lessebo.

I Lessebo fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lessebo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lessebo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kronoberg.
Annons: