Bilskrot i Ingelstad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ingelstad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ingelstad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ingelstad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ingelstad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ingelstad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ingelstad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ingelstad.

Växjö Metallhandel AB
Plåtslagarev. 13
360 44 Ingelstad

Annons:

Skrota bilen i Ingelstad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ingelstad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ingelstad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ingelstad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ingelstad.

I Ingelstad fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ingelstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ingelstad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kronoberg.
Annons: