Bilskrot i Vissefjärda

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Vissefjärda - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Vissefjärda. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Vissefjärda finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Vissefjärda till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Vissefjärda att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Vissefjärda

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Vissefjärda.

Vissefjärda Skrot AB
Storegårdsg. 28
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Skrota bilen i Vissefjärda

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Vissefjärda. Genom att lämna in din bil till skrotning i Vissefjärda gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Vissefjärda

I Vissefjärda fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vissefjärda om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Vissefjärda.

I Vissefjärda fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Vissefjärda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Vissefjärda rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: