Bilskrot i Virserum

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Virserum - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Virserum. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Virserum finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Virserum till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Virserum att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Virserum

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Virserum.

Hultsfreds bildemontering
Venskögle 7
570 80 VIRSERUM


Lars Peterssons Reparationer
Rödmossa 17
570 80 VIRSERUM


Åkes Bil O Plåt
Rödmossav. 46
570 80 VIRSERUM

Annons:

Skrota bilen i Virserum

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Virserum. Genom att lämna in din bil till skrotning i Virserum gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Virserum

I Virserum fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Virserum om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Virserum.

I Virserum fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Virserum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Virserum rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: