Bilskrot i Vimmerby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Vimmerby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Vimmerby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Vimmerby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Vimmerby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Vimmerby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Vimmerby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Vimmerby.

ASSISTANCEKÅREN (Vimmerby Handels AB)
Hålbäckshult
598 93 VIMMERBY


Rumskulla Skrot HB
Övrakulla 106
598 92 Vimmerby


Åbro Bryggeri, AB
Åbrov. 13
598 40 VIMMERBY


Rumskulla Skrot HB
0496 - 401 01


Annons:

Skrota bilen i Vimmerby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Vimmerby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Vimmerby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vimmerby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Vimmerby.

I Vimmerby fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Vimmerby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Vimmerby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: