Bilskrot i Oskarshamn

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Oskarshamn - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Oskarshamn. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Oskarshamn finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Oskarshamn till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 6 olika skrotar i Oskarshamn att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Oskarshamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Oskarshamn.

Skrotfrag Oskarshamn
Tillfarten 6
572 93 OSKARSHAMN


ASSISTANCEKÅREN (Grönhagens Bärgning & Transport)
Bruksg.
572 30 Oskarshamn


Grosshandlarn Surplus AB
Amerikav. 5
572 63 Oskarshamn


Smh Entreprenad AB
National Logistic i Oskarshamn AB
Sörbo
572 93 OSKARSHAMN


R J Alltjänst
Hagv. 2 F
572 31 OSKARSHAMN

Annons:

Skrota bilen i Oskarshamn

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Oskarshamn. Genom att lämna in din bil till skrotning i Oskarshamn gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oskarshamn om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Oskarshamn.

I Oskarshamn fann vi sammanlagt 6 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Oskarshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Oskarshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: