Bilskrot i Kristdala

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kristdala - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kristdala. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kristdala finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kristdala till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Kristdala att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kristdala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kristdala.

Stegos Beg. Bildelar
Vallg. 1
570 91 KRISTDALA

Annons:

Skrota bilen i Kristdala

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kristdala. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kristdala gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kristdala

I Kristdala fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kristdala om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kristdala.

I Kristdala fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kristdala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kristdala rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: