Bilskrot i Kalmar

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kalmar - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kalmar. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kalmar finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kalmar till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Kalmar att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kalmar

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kalmar.

Skrotfrag Kalmar
Flottiljv. 42
392 41 KALMAR


Bildelslagret Returen AB
Förlösav. 159
393 65 Kalmar


ASSISTANCEKÅREN (Bärgning & Transport)
Franska v. 20
393 56 Kalmar


Nygärde Bildemontering
Smedby
394 71 Kalmar

Annons:

Skrota bilen i Kalmar

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kalmar. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kalmar gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kalmar

I Kalmar fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalmar om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kalmar.

I Kalmar fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kalmar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kalmar rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: