Bilskrot i Hultsfred

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hultsfred - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hultsfred. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hultsfred finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hultsfred till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Hultsfred att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hultsfred

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hultsfred.

MAKATO AB
Verkstadsg. 5
577 39 Hultsfred

Annons:

Skrota bilen i Hultsfred

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hultsfred. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hultsfred gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hultsfred.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hultsfred om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hultsfred.

I Hultsfred fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hultsfred. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hultsfred rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: