Bilskrot i Gunnebo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Gunnebo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Gunnebo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Gunnebo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Gunnebo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Gunnebo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Gunnebo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Gunnebo.

Ostkustens Bärgning & Assistans AB
Sundsholm Lugnvik
593 74 Gunnebo


G L Miljö
Klubbg. 5
593 75 GUNNEBO

Annons:

Skrota bilen i Gunnebo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Gunnebo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Gunnebo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Gunnebo

I Gunnebo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Gunnebo.

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånarantal: 938, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gunnebo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Gunnebo.

I Gunnebo fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Gunnebo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Gunnebo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: