Bilskrot i Gamleby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Gamleby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Gamleby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Gamleby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Gamleby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Gamleby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Gamleby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Gamleby.

Björnsholms Bildemo
G. Vida By 5
594 93 GAMLEBY


Björnsholms Bildemo
Vidav. 10
594 93 GAMLEBY

Annons:

Skrota bilen i Gamleby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Gamleby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Gamleby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Gamleby

I Gamleby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gamleby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Gamleby.

I Gamleby fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Gamleby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Gamleby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: