Bilskrot i Färjestaden

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Färjestaden - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Färjestaden. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Färjestaden finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Färjestaden till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Färjestaden att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Färjestaden

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Färjestaden.

Lorenssons Metall & Bilskrot AB
Gjuteriv. 10
386 90 FÄRJESTADEN


ASSISTANCEKÅREN (Bärgning & Transport i Kalmar)
Storg. 104
386 35 Färjestaden


ASSISTANCEKÅREN (Bärgningscenter)
Storg. 104
386 35 Färjestaden


Byggskroten I Sverige HB
Lenstad 205
386 93 Färjestaden

Annons:

Skrota bilen i Färjestaden

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Färjestaden. Genom att lämna in din bil till skrotning i Färjestaden gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färjestaden om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Färjestaden.

I Färjestaden fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Färjestaden rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: