Bilskrot i Berga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Berga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Berga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Berga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Berga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Berga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Berga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Berga.

Berga Återvinnings AB
S. Storg. 35
579 40 Berga

Annons:

Skrota bilen i Berga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Berga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Berga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Berga

I Berga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du också läsa mer om Berga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Berga.

I Berga fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Berga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Berga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: