Bilskrot i Ankarsrum

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ankarsrum - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ankarsrum. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ankarsrum finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ankarsrum till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Ankarsrum att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ankarsrum

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ankarsrum.

ASSISTANCEKÅREN (Omars Bilbärgning)
Skyttev. 4
593 70 Ankarsrum


Thomas JVS
Granv. 11 F
593 70 Ankarsrum

Annons:

Skrota bilen i Ankarsrum

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ankarsrum. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ankarsrum gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ankarsrum om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ankarsrum.

I Ankarsrum fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ankarsrum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ankarsrum rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Kalmar.
Annons: