Bilskrot i Vetlanda

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Vetlanda - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Vetlanda. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Vetlanda finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Vetlanda till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Vetlanda att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Vetlanda

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Vetlanda.

Vetlanda Bildemontering AB
Nässja Norra
574 91 VETLANDA


ASSISTANCEKÅREN (Bärgning & Transport)
Nydalavägen
574 35 VETLANDA


Vetlanda Bilskrot HB
Dalerv. 1
574 93 VETLANDA


Lg Converting AB
Tomasbacken 3
574 37 VETLANDA


Rigos Återvinning AB
LAMMÅSA ÖSTERGÅRD
574 93 VETLANDA

Annons:

Skrota bilen i Vetlanda

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Vetlanda. Genom att lämna in din bil till skrotning i Vetlanda gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Vetlanda

I Vetlanda fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vetlanda om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Vetlanda.

I Vetlanda fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Vetlanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Vetlanda rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jönköping.
Annons: