Bilskrot i Lekeryd

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lekeryd - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lekeryd. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lekeryd finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lekeryd till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Lekeryd att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lekeryd

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lekeryd.

Starks Plåt & Metall
Skogsv. 27
561 96 LEKERYD

Annons:

Skrota bilen i Lekeryd

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lekeryd. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lekeryd gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lekeryd

I Lekeryd fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lekeryd.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lekeryd om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lekeryd.

I Lekeryd fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lekeryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lekeryd rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jönköping.
Annons: